Краса у повсякденності {тиждень 3}

admin
Поділитись

“Краса у повсякденності” – моя віддушина. Тут пишу те, що в голові і про що хочеться писати. Пишу – бо хочеться, щоб це було сказано і почуто. Сьогодні почала ранок з інтерв’ю Дмитра Шурова (Pianoboy) на Radio Skovoroda. Як приємно слухати сформованих, глибоких і непростих людей. Тож сьогоднішня підбірка була написана під запах кави та звук радіо. Попередні можна почитати тут>>>>.




1

Час для себе

В будь-якій буденності, хаосі, зайнятості знаходьте час для себе. В мене це працює так: краще розібратися в своїх відчуттях наодинці з блокнотом, ніж після наговорених гострих слів. Так чи інакше я розберуся в тому, що потребує вирішення, в тому, що собі нагадати чи зрозуміти. Але краще це зробити перед тим, як ці ж штуки загнали мене в якийсь незрозумілий стан. Найкращий спосіб бути щасливим – розуміти себе. А для цього потрібен час.

2f91a5483bc92171383da7de85b28f43

2

Набратися величі і могутності у гір

Гори. Мммм, скільки всього можна про них написати. Гори мене надихають. Гори дають віру в силу, гори манять вершинами, вони гармонійні і впевнені, що все буде добре. Гори – це сила, яка заряджає нас на нові звершення, на любов, на ідеї. Гори – неперевершені. Вони гарні в будь-яку пору року і в будь-яку погоду. Люблю гори. Хочу в гори.
f9e8dc22ebff94ca049603f50e5ad970

3

Безцінне – безцінне

Як співає Шуров в пісні Письмо:“Проживали життя набуваючи цінне, і втрачаючи безцінне..” Це фото демонструє все, про що ми знаємо, але часом забуваємо. Давайте жити!

92e5ff47e564cbcf3aea658eb1f6922c

4

Наповнити життя музикою

Мені шалено пощастило мати друзів, які є просто клондайками музичних відкриттів і знахідок. Це треба любити. Одна з таких знахідко – наступне відео. Просто без слів.

Дякую, Маша, за те, що мене просвіщаєш:) 

– – – – – – – – – – – – – – –   {Приєднуйтесь до нашої спільноти у ФБ} – – – – – – – – – – – – –

www.shurshannya.com.ua

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.