563
4 Липня, 2016
Вітаю! Сьогодні у нас дуже цікаве інтерв’ю в межах моєї улюбленої рубрики “Ті, хто змінюють світ”, де я пишу про тих, хто мене надихає своєю завзятістю, ідеями, результатами, підходом, перемогами, впливом… Проте сьогодні формат дещо інший:) Мені вдалося зробити інтерв’ю з чудовою людиною, яку я знаю вже більше 10-ти років!
Мені дуже приємно писати про цей смачний стартап не тільки тому, що ці печеньки так божественно виглядають, і так само неперевершено смакують:) Мені ще надзвичайно важливо те, що мої принти для гарного планування відіграли хоч і маленьку, але роль в здійсненні ще однієї мрії.
А я скажу вам це супер круто, коли ти усвідомлюєш, що дійсно приносиш користь і що все не дарма.
Тому я з радістю пропоную вам інсайдерську інформацію від чарівної Віки про створення власної домашньої пекарні з нуля і море смачних фоток:) Далі – пряма мова.
Все почалося з декретної відпустки:) В мене довго крутилися в голові дві думки: чим займатися після декрету і де взяти якісне печиво для дитини? Потім ці думки об’єдналися і з’явився проект “Kika-cookies”.
Як і багато молодих людей, я отримала освіту у київському виші, пропрацювала недовго по спеціальності в нудному бюрократичному банку і зрозуміла, що вписувати якісь цифри в комп’ютерні програми – це не моє. Шукала цікавішу, креативнішу роботу, пропрацювавши в офісах, зрозуміла, що таку роботу зможу сама для себе створити 🙂
Kika-cookies – це домашня пекарня. Головний мій принцип – використовувати якісні та натуральні інгредієнти, без пальмових жирів, без штучних барвників та ароматизаторів. Логотипом пекарні є кіт з квіткою, який ніби хоче всіх обійняти. Так і я печу печиво, щоб приносити радість тим, хто його смакує.
В найближчий час планую удосконалювати та створювати нові здорові рецепти печива: для наймолодших ласунів, для тих хто дбає про фігуру, печиво, яке можна взяти в дорогу, печиво для себе, печиво на подарунок, печиво на свято.
В майбутньому бачу свою пекарню в професійному цеху і мрію, як буду прокидатися вдосвіта і йти в свій цех, щоб пекти свіже ранкове печиво, хліб, щоб радувати людей.
Таке печиво в магазині не купиш 🙂 Коли смачне поєднується з корисним – це ж чудово. Також споживачі – це мої головні критики та експерти. Завжди стараюся прислухатися до їх думки стосовно моїх експериментів з рецептами і робити так, щоб корисне печиво ставало ще смачнішим!
А позитивні відгуки спонукають мене працювати все більше над пошуком ідеальних рецептів здорової випічки.
Задоволені споживачі – для мене є ознакою того, що я все роблю правильно. Приємно знати, що хтось вранці п’є чай з моїм корисним печивом.
Кунжутне печиво: масло (60г) збити з цукром (80г), додати яйце, лимонний сік (1 ст.л.), все збити, додати борошно (100г) та кунжут (160г). Вимішати тісто. Викласти ложкою на пергамент та випікати при 180 градусах до золотистого кольору. Смачного
P.S. З власного досвіду можу сказати, що таке печиво – це супер класний і корисний подарунок. Я вже підсадила трохи людей на цю смакоту:)
P.S.S. Якщо ви також хочете розказати про свою історію того, як планування змінило ваше життя – пишіть на info@shurshannya.com.ua
Читайте також
Майстер-класи, що допоможуть пережити війну