Інший бік медалі швидкого росту і моя головна навичка зими 2020

admin
Поділитись

Вміти зробити паузу і подивитися на своє життя збоку – моя головна навичка зими:)

Цьому я навчилася далеко не одразу. Сьогодні розповім і про те, що мене змусило, і друге – що це мені дало. Це рубрика #залаштунками, тому далі буде багато інсайдерської інформації про те, що відбувається у моєму житті та за кулісами проєкту “Пошуршимо?”.

Рік розпочався шаленим ритмом.  Пів року тому я зрозуміла, що проєкт “Пошуршимо?” вийшов далеко за межі моєї особистості. І хай колись це був просто мій блог про життя та самопізнання, та зараз – це ціла платформа крутих людей, професійних експертів, гарячих тем і синергії спільноти. Саме тому я вирішила, що пора нам розширювати команду, щоб робити свою роботу ще якісніше і ще натхненніше.

І з цієї думки почався шалений ритм цієї зими і все, що відбулося далі:

  • Команда поповнилася на 2 людини, без яких я тепер не уявляю своє життя
  • 16 глибинних інтерв’ю з учасницями спільноти і  це тільки початок
  • Розробка нового сайту, о так, скоро анонс
  • Організації оффлайн подій (скоро)
  • Розпродаж старих блокнотів >>> Ви ж бачили знижки?
  • Майстер-клас про мінімалізм з Марі Федоровою>>>  та про емоційний інтелект з Іриною Юськовою>>>
  • Планування майстер-класу про стиль на квітень… Стиииииль (!)

Фууууух, тепер ви розумієте, чому наш рік розпочався шалено? Зараз більше деталей.

ДИЗАЙН МИСЛЕННЯ, КОМАНДА ТА ІНТЕРВ’Ю

Вже більше як півроку я навчаюся у Львівській бізнес-школі і на кожному модулі в мене відкриття. Відкриттям січня був Олександр Акименко та його програма “Дизайн мислення”. На ній він детальненько розповів чому створювати проєкти, продукти чи життя можна через філософію дизайну мислення.
Як результат, я зрозуміла, що пора копати глибше і знайшла чарівну Настю Вербу, що допомогла мені зробити ці кроки правильно…. про це ще напишу окрему публікацію, бо тут все варте уваги:)))

Шукаючи маркетолога, я знайшла не одну Настю, а цілих дві:))) І кожна – на вагу золота. Відтак за лютий в нас поповнилася команда на 2 людини і ми затіяли велику пригоду “Дослідження й опитування учасниць спільноти” і OMG, поки це найкрутіше, що ми робили цього року.
Отож 3 тижні підготовки, 2 тижні зустрічей і 16 інтерв’ю проведені, структуровані й проаналізовані. Так, це не були анкети і не просто якісь опитування в гугл формах. Ми зідзвонювалися, зустрічалися і говорили багато й детально…. Для мене це був досвід із категорії ВАУ! Бо я ще раз пересвідчилася, які прекрасні люди зібралися в Спільноті Пошуршимо.

Тепер ми точно знаємо, що цінного кожен бере для себе від спільноти, що варто покращити, а що взагалі забрати. Це звісно тільки початок процесу і надалі я планую кожного місяця зустрічатися з кількома учасницями на каву.

НОВИЙ САЙТ ДЛЯ ПЛАТФОРМИ СПІЛЬНОТИ (СКОРО АНОНС)

Ми розробляємо новий сайт для Спільноти “Пошуршимо?” і вже за кілька тижнів зробимо урочистий анонс цієї великої події. Насправді – це вже фінал піврічного процесу роботи з UX/UI (user experience, user unterface) дизайнером та командою розробників… Я виявляється страшенно прискіпливий замовник (!) Сама в шоці, але так потихеньку сторінка за сторінкою здійснюється моя мрія: україномовна платформа для саморозвитку і вже дуже скоро ви її побачите. Чекаєте?

Для мене це ще одне підтвердження, що все велике – це набір маленьких кроків. Не просто триматися на плаву і постійно продовжувати йти, бувають періоди абсолютної демотивації, розпорошення чи прокрастинації.

Останні 3 дні я просто відпочивала і не виходила з дому. Ні, я не соціофоб, просто коли фокусуєшся на одному, то інше тимчасово потрапляє в тінь. Я не кажу зараз про важливі сфери життя як взаємини з коханими та близькими, здоров’я… Тут важливо балансувати. Але фокусуючись на проєкті, я вношу в групу пріоритетів №2 поставити культурну програму (театри, галереї чи кіно), часті зустрічі на каву чи безтурботні прогулянки містом. Все це буде, але тоді, коли завершу фокусну роботу. Це про питання вибору і пріоритетів. Хочу, щоб ви знали й інший бік медалі:)))))

ПОШУРШИМО НА РАДІО СКОВОРОДА

Паралельно ми класно продовжуємо співпрацю з Радіо Сковорода.  Щомісяця випускаємо по 2 ефіри моєї авторської програми “Пошуршимо на Радіо Сковорода”.
Обожнюю працювати з професіоналами. Який це кайф, не можу вам передати.

Проте кожен ефір вимагає підготовки і ресурсів для того, щоб не тільки зняти відео, а й запросити цікавих спікерів, розробити роздруківку для кожної теми… Бо вірю, що нести користь і робити це професійно –  найкрутіше, що може людина. Прагну до цього, надихаюся цим… І цілих 7 програм вже тут>>>

МОЇ ВІДКРИТТЯ

Googe Keep списки. Почитала цю статтю і почала використовувати.
Абук: додаток аудіокниг українською. Якраз зараз слухаю “Атлант розправив плечі” другу частину. Читала цю книгу років 10 тому, а тепер не можу відірватися слухати:)
Дизайн Мислення і яким може бути брейншторм>>> 
Емоційний інтелект в шлюбі: OMG, розділ 9 в книзі Деніала Гоулмана мене неймовірно вразив. Так вразив, що дала його почитати чоловікові та переслала друзям. Дуже цікаво як наші емоції впливають на щоденне життя і те, наскільки ми почуваємося щасливими. Ось огляд книги>>>
Організація себе – єдиний спосіб досягти класних результатів за короткий час. Поняття дисципліна, тайм-менеджмент і дизайн мислення набувають грандіозного значення, коли ти робиш те, що реально надихає і те, в чому вбачаєш великий ефект і цінність.

Не буду приховувати, що таким для мене є “Пошуршимо?” і тому я щаслива з вами ділитися цим відверто нелегким, дуже закрученим, але шляхом до своєї мрії. Все у нас в голові:)

 

Долучайтеся у спільноту саморозвитку “Пошуршимо?”. Це онлайн ком`юніті для жінок, що разом творять продуктивне життя в гармонії з собою. У спільноті щомісяця відбуваються майстер-класи, відеоконференції, спілкування в чатах, діє книжковий клуб. долучитись
Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.