Хто і що робить в “Пошуршимо?”: знайомство з командою

admin
Поділитись

Вітаю! Сьогодні ви читаєте одкровення про здійснення мрії, результатом якої є платформа саморозвитку “Пошуршимо?“. Мене особисто такі історії дуже надихають, бо розуміючи що по-чесному відбувається за лаштунками, ти приймаєш той факт, що можливо все.

Я – Таня Пилипчук, засновниця та авторка платформи “Пошуршимо?”, банкір за освітою і Project Manager за професією. Працювала понад  10 років у малому бізнесі, громадській організації, міжнародній маркетинговій компанії, стартапах та IT компаніях. 

Вчилася в Індонезії, жила та працювала в Болгарії і Чехії, завжди знала, що повернуся в Україну, що і зробила кілька років тому. 

Твоя мрія – це лише набір кроків, яким потрібен час і дії. 

Еволюція проєкту: як блог став платформою

Те, якими ви бачите мене та весь проєкт “Пошуршимо?” зараз – це результат еволюції і дуже повільного та поступового розвитку. Я хочу підкреслити саме ЕВОЛЮЦІЇ, а не революції. І з цієї статті вам стане більш зрозуміло, чому ми створюємо українською, чому багато говоримо про цінності, хто все це робить і як все це працює. Готові? 

ЕТАП 1. Від себе не втечеш. 

З 2012 року я розпочала тут писати про мандри Азією, тому що поїхала туди шукати себе, але зрозуміла – себе можна лише створити. Адже куди б ми не їхали, завжди беремо себе з собою.  Саме тому тема самопізнання та саморозвитку є настільки наскрізною  у цьому проєкті.

ЕТАП 2. Копай всередині себе криницю.

Так казав Григорій Сковорода. Коли ти розумієш, що усі відповіді всередині, починаєш їх шукати: ставити собі незручні запитання, розбирати свої страхи, поведінку, шукати джерела натхнення у книгах та людях. Так розпочався другий етап еволюцій проєкту –  планування та саморозвиток, результатом якого став блог на ці теми й планери. 

ЕТАП 3. Або ти створюєш своє середовище, або воно створює тебе. 

Прочитавши десятки нон-фікшн книг та написавши добру сотню статей на цю тему, я зрозуміла, що твоя призма світу багато в чому формується людьми, які навколо тебе. Так було створено серце проєкту – спільноту “Пошуршимо?”

ЕТАП 4. Твоя команда – твоя сила. 

Зараз в проєкті відбувається сотня процесів, яких ви не бачите, але які є невіддільною складовою фінального результату. Тому я дуже хочу познайомити вас з тими людьми, які повірили в проєкт так само як і я, вкладають свою душу, час та натхнення у все, що ми створюємо. Хочу показати цінність кожного внеску й ті старання, які ми докладаємо щодня, аби писати круті статті, створювати якісні майстер-класи, забезпечувати неймовірний досвід учасницям спільноти та надихати наших читачок. 

Зараз ви знаходитеся на платформі саморозвитку “Пошуршимо?”, де ми створюємо комплекс інструментів для всебічного розвитку особистості. Тут  є і прогресивне жіноче ком’юніті, і майстер-класи на теми саморозвитку, цікаві статті. І все це українською!

Я відчуваю, наче колись посадила зерно, а тепер воно проростає паростками незалежно від мене! І все це відбувається саме завдяки команді.

Суперкоманда “Пошуршимо?”

Олег Пилипчук, стратегічний партнер

Це мій чоловік. Його ви не побачите в сторіс чи в статтях – лише в моїх рішеннях та сміливості. Олег приймає активну роль в прийнятті стратегічних рішень проєкту. У всі переломні моменти мені пощастило мати його підтримку. Лише він бачив зворотній бік реалізації мрії на всі 100%.

Анастасія Махнюк, редакторка блогу та SMM-спеціалістка. 

А ще трішки дизайнерка, креативниця, авторка статей та мій психолог:) Людина, завдяки якій усі матеріали,  які створюються в проєкті виглядають так гарно, гармонійно і наповнено. Якісний український контент – наша велика мета і завдяки Насті ми динамічно рухаємося в цьому напрямку. 

Галина Дем’ян-Макарова, операційна менеджерка

Щомісяця ми створюємо новий майстер-клас і це, куди складніше, ніж здається. Знайти спікера, пропрацювати тему й деталі, створити воркбук, серію відео. Це вимагає чіткості, пунктуальності та відповідальності. А ще, Галя відповість вам на усі запитання та потурбується про ваш найкращий досвід у “Пошуршимо?”. 

Віра Алфьорова, таргетологиня

Ми дуже багато зусиль вкладаємо в створення суперякісного та корисного контенту. І завдання Віри, щоб якомога більше жінок, які потребують ресурсного середовища та правильних слів, дізналися про нас.

Дивіться відео, де учасниці команди розповідають про свої обов’язки, роботу й зізнаються за що найбільше люблять “Пошуршимо?”.

Виграють ті, хто грає у команді

З командою ми щодня працюємо над тим, аби платформа розвивалася, удосконалювалася та росла. Але це ще не всі люди, що залучені до цього процесу. Є ще дизайнери сайту та брендбуку, команда розробників, бухгалтерка та юристка, коректорка, консультанти по маркетингу та сервісу.

Ростемо і розвиваємося ми, видозмінюється і команда. Є люди, з якими ми щасливо працюємо, а  потім щасливо розходимося, це є абсолютно нормальним процесом. Наприклад, Ольга Архипчук, яка 2 роки працювала PR-менеджеркою та Олександра Масюк, яка допомагала нам створювати МК майже рік. Я дуже вдячна і радію таким співпрацям, навіть якщо вони закінчуються. 

Знайти своїх людей – це як відшукати правильні пазли: довго, часом болісно і часозатратно. Але тут я погоджуюся з Ріддом Хофманом, який сказав: “Абсолютно неважливо наскільки геніальний ваш розум чи стратегія. Якщо ви граєте самі, ви програєте тим, хто грають в команді”.

Долучайтеся у спільноту саморозвитку “Пошуршимо?”. Це онлайн ком`юніті для жінок, що разом творять продуктивне життя в гармонії з собою. У спільноті щомісяця відбуваються майстер-класи, відеоконференції, спілкування в чатах, діє книжковий клуб. долучитись
Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.