Шлях від “Я” до “Ми”

admin
Поділитись

8 вересня ми святкуємо День Народження спільноти “Пошуршимо?” 

Нам 3 роки! Ура! Ми змінилися, виросли та зміцніли.  Тепер проєкт — це про НАС, а не про мене особисто.

Внизу сторінки вас чекає милий та змістовний подарунок, тому дочитайте статтю до кінця.

Ми — це дівчата спільноти

Конференція натхнення, 2019 рік. На фото учасниці спільноти “Пошуршимо?”

МИ —  велика сила. МИ — це дівчата-учасниці спільноти, які повірили в себе, почали складати своє життя по пазлику; жінки, котрі шукали однодумиць, середовище росту та стали невід’ємною частинкою нашого затишного і продуктивного ком’юніті. 

Спільнота об’єднує неймовірних жінок, кожна з яких — величезний світ досвіду, думок, мудрості та ідей. Таке середовище наповнює і надихає. Я і сама заглядаю в групу або чат спільноти “Пошуршимо?”, щоб освіжитися, набратися настрою, сили та віри; запитати поради або поділитися радістю. Створюючи цей клуб, мені дуже хотілося донести думку: Разом ми — UNSTOPPABLE. І щорік я в цьому твердженні переконуюся. 

МИ — це команда

Команда, яка працює для вас щодня. Зліва направо: Таня Пилипчук, Галина Дем’ян-Макарова, Анастасія Махнюк

Команда, яка щоденно працює над тим, аби кожен відеоурок, стаття, сторінка воркбуку чи публікація несли суть. Якість, зміст і краса — те, що робить матеріали “Пошуршимо?” ефективними й унікальними. 

Від 2019 року було повністю оновлено сайт, айдентику бренду, функціонал платформи, формат майстер-класів, стратегію SMM та наповнення блогу. Ми знайшли своє місце українському онлайн-світі та  міцно вкорінили поняття ефективного саморозвитку. 

Сьогодні більше як 30 000 жінок користуються матеріалами, які ми створюємо, а 10 000 взяли участь в наших безкоштовних програмах. Це велика честь доторкнутися своєю працею до життя людей. Це велика сила посадити зерна любові, віри, дати відчуття, що вам під силу будь-які досягнення.

МИ — це експерти

Фото з конференції 2019 року. Зліва направо експертки спільноти: Таня Пилипчук, Наталка Шпот та Надія Рогозіна

Понад 20 коучинь, психологинь, підприємиць, з якими разом створили майстер-класи, воркбуки та вели ефіри. До речі, один майстер-клас вимагає до 40 годин сфокусованої праці. Завдяки такому підходу кожен з наших МК є наповненим і дуже по суті. Щомісяця ми витрачаємо десятки годин, щоб подарувати учасницям навчальні матеріали, які здатні змінити життя.

МИ — це наші читачі

Деякі з нами вже більше 9-ти років, деякі лише долучилися. Ви — наша потужна підтримка, завдяки якій ми наважуємося пробувати нове і рухатися вперед. Здається, що лайки і поширення — дрібниці, але ваша увага дає нам розуміння чи одним шляхом ми йдемо. Дуже дякуємо за це. 

За ці 3 роки я зрозуміла, що самотужки розпочати справу можливо, але продовжити її без відкритості до світу і людей — неможливо. Мене ці роки навчили слухати і чути інших, говорити правду, навіть якщо вона неприємна, довіряти та не займатися мікроконтролингом, делегувати і вірити в тих, з ким працюєш і для кого працюєш. 

Я виросла як авторка колонки, експертка майстер-класів, менторка спільноти та CEO бізнесу. Цей проєкт формує кожну з нас і саме завдяки цінностям, які ми заклали на початку, цей взаєморіст такий гармонійний. За це я найбільш вдячна.

Даруємо журнал

Сьогодні ми із задоволенням презентуємо вам квінтесенцію і наступний етап розвитку нашого проєкту — DIGITAL ЖУРНАЛ “Пошуршимо?”, створений НАМИ усіма для вас УСІХ. 

У цьому випуску публікуємо вибрані матеріали, які, сподіваємося, змотивують вас творити своє продуктивне життя в кайф! А якщо на цьому шляху вам забракне сил та натхнення, знайте — є МИ, спільнота саморозвитку для жінок “Пошуршимо?”, ви завжди можете стати частиною БІЛЬШОГО й отримати БІЛЬШЕ.

Напиши, якщо тобі відгукнулося

Поділитись

Читайте також

.